phone

Juelsminde Gruppen træder ud af XL-Byg og føder SJAKK som en ny trælastkæde

20. juni 2018

Juelsminde Gruppen, som i dag står bag seks XL-Byg trælasthandler i Jylland og Fyn, forlader kæden for at skabe en nyt konkurrerende trælastkæde under navnet SJAKK.

En ny og selvstændige trælastkæde, som får navnet SJAKK, slår dørene op i Hedensted, Give, Ejstrupholm, Haarby og Egtved fra 1. juli. Dermed bliver de seks eksisterende XL-Byg forretninger til fem SJAKK trælastforretninger, da den sidste eksisterende forretning i Juelsminde flyttes til det nye hovedsæde Hedensted sammen med medarbejderne, hvor hovedsædet bliver større.

- SJAKK begynder med fem stærke lokale trælasthandler, og vores ambitioner er endnu større.

Vi vil skabe en ny trælastkæde, hvor vi er herre i eget hus, og hvor vi kan tilbyde vores lokale kunder netop de varer, de efterspørger, siger Martin Rosendahl, der bliver adm. direktør for SJAKK.

Efter at Juelsminde Gruppen fik nye ejere og ny ledelse ved årsskiftet, er der blevet arbejdet intenst med at skabe et helt nyt forretningskoncept, som betyder at gruppen siger farvel til XL-Byg kæden.

- Vi kan drive en langt bedre forretning uden om XL-Byg, da vi ikke længere har lyst til at være en del af en kæde, som vi ikke mener, tilgodeser de lokale kunders behov. Vi vil ikke tvinges til at bruge tid og plads på imiterede lammeskind og andre useriøse produkter, når vores kunder har brug for professionel service og byggerådgivning , siger Martin Rosendahl og fortsætter: - Modsat de store trælastkæder, der kun har fokus på storbyerne eller som er ejet af udenlandske kapitalkæder, så tager vi vores lokale kunder seriøst. Og udover vores dygtige trælastsælgere og byggemarkeds-ansatte, har vi også et komplet professionelt vand og afløbcenter med nogle af de dygtigste fagfolk i branchen, så vi kan give de lokale entreprenører den absolut bedste service.

Masser af stærke åbningstilbud 1. juli

SJAKK åbner op med masser af stærke tilbud, når den nye kæde holder Grand Opening 1. juli fra klokken 8 til 14.

- Vi vil markere vores Grand Opening af SJAKK med masser af stærke åbningstilbud, ligesom der bliver levende musik og noget godt til ganen i alle afdelingerne. Så vi glæder os enormt meget til at åbne dørene op, hvor kunderne får faglig og kompetent betjening, der serveres engageret og positivt af vores dygtige medarbejdere, siger Martin Rosendahl og fortsætter: For flere informationer kontakt adm. direktør Martin Rosendahl for SJAKK, Juelsminde Gruppen på telefon: 23832363.