phone

SJAKK bliver til STARK

18. november 2019

Pressemeddelelse: Fagmedier/erhverv

SJAKK bliver til STARK: 

STARK Danmark køber op i Midt- og Østjylland – overtager aktiviteter i SJAKK 

STARK Danmark A/S har indgået en aftale om at overtage aktiviteter i SJAKK A/S, hvor medarbejderne og udvalgte aktiver fremover bliver en del af STARK Danmark. STARK Danmark vil derudover byde velkommen til SJAKKs kunder. SJAKK driver i dag forretninger i Hedensted, Give, Egtved og Ejstrupholm og beskæftiger ca. 80 medarbejdere. SJAKKs aktiviteter bliver med aftalen en del af Danmarks største leverandør af materialer, services og rådgivning til de professionelle håndværkere. 
”Jeg vil gerne takke ejerne og medarbejderne for den udvikling, de har skabt i SJAKK. SJAKK er i dag en stærk aktør i det Midt- og Østjyske, og vi ser frem til at byde vores nye kolleger velkommen i STARK,” siger Britta K. Stenholt, Adm. dir i STARK Danmark.
For STARK Danmark betyder overtagelsen en markant styrkelse af tilstedeværelsen i Midt- og Østjylland, idet virksomheden i forvejen har forretninger i blandt andet Vejle, Horsens og Brande.
”Opkøbet er et naturligt og vigtigt skridt på den rute, vi har lagt for STARK. Den handler om at have dygtige medarbejdere med et stærkt lokalt engagement i en kæde af forretninger med passende afstand, som giver vores kunder let adgang til byggematerialer, services og rådgivning. Derfor er jeg rigtig glad i dag. Med opkøbet styrker vi tilstedeværelsen i Midt- og Østjylland, som vil være en fordel for vores primære kunder, nemlig de professionelle håndværkere. Overtagelsen er med andre ord helt i tråd med vores overordnede vækststrategi,” siger Britta K. Stenholt.

Lokalt forankrede trælaster 

Trælastfirmaet SJAKK blev etableret i 2017 af Michael Thorup Mortensen og Mads Walter Kloster ved overtagelse af Brødrene Skous seks trælaster (Juelsminde Gruppen). Nu bliver de ca. 80 medarbejdere en del af STARK koncernen.   
”Det har været spændende og udfordrende at prøve kræfter med at drive SJAKK. Vi er nået langt med vores investeringer og ikke mindst vores mission om at være den mest lokalt forankrede trælast. Vi er glade for, at STARK Danmark overtager aktiviteterne, da vi er sikre på, at de som kommende ejer vil videreudvikle forretningen i tråd med det, vi startede i 2017,” forklarer Michael Thorup Mortensen, medejer af SJAKK.    Han tilføjer: ”Jeg vil gerne takke medarbejdere og kunder for et rigtigt godt samarbejde og ønsker alle held og lykke videre. Med STARK er alle parter i trygge hænder.”  
For STARKs nuværende kunder betyder overtagelsen af SJAKK lettere adgang til byggematerialer, mens nye kunder i lokalområdet bliver tilbudt STARKs vifte af landsdækkende fordele. Derudover vil kunderne i de tidligere SJAKK-forretninger få adgang til et større sortiment af byggematerialer samt en række services, de ikke tidligere har haft adgang til. Som en del af STARKs sædvanlige praksis og i tråd med ånden i SJAKK, vil det nye ejerskab fortsat engagere sig i livet i lokalområdet. 
Handlens endelige afslutning er betinget af godkendelse fra de danske konkurrencemyndigheder. 

Fakta om STARK Danmark 

STARK Danmark A/S er Danmarks største forhandler og distributør af byggematerialer med 66 byggecentre i Danmark og 6 i Grønland. STARK Danmark A/S tilbyder en lang række services til både entreprenører og professionelle håndværkere. STARK Danmark A/S beskæftiger ca. 2.500 medarbejdere og er en del af STARK GROUP, der er en førende leverandør af byggematerialer, service og rådgivning i Nordeuropa.   

For mere information kontakt venligst: 

STARK Danmarks Presseafdeling på tlf.  27 79 98 73, kommunikation@stark.dk