phone

XL-Byg i Juelsminde flytter til Hedensted

19. juni 2018

Juelsminde Gruppens seks XL-Byg trælasthandler bliver til fem, når Juelsminde trælast flytter til Hedensted, som omdannes til et nyt samlet hovedkvarter for gruppen.

XL-Byg i Juelsminde lægges sammen med XL-Byg i Hedensted fra 1. juli. Alle fastansatte medarbejdere fra Juelsminde er fortsat sikret et job, og de fleste tilbydes ansættelse i Hedensted, som samtidig udvides til at blive hovedkvarter for Juelsminde Gruppens øvrige fire trælasthandler i Give, Egtved, Ejstrupholm og Haarby.

- Vi har ikke mulighed for at vækste vores forretning nok i Juelsminde. Byen har udviklet sig mere og mere i retning af at være en sommerferieby, hvor trælastsalget er for svagt og for sæsonbetonet. Derfor har vi valgt at flytte forretningen til Hedensted, som nu bliver til et nyt stærkt hovedkvarter for alle vores fem trælasthandler, siger adm. direktør for XL-Byg, Juelsminde Gruppen, Martin Rosendahl.

Beslutningen er truffet efter at Juelsminde Trælast Gruppen solgte sine XL-Byg trælasthandler til nye ejere i slutningen af 2017, hvor målet er at vækste den samlede forretning i Juelsminde Gruppen til nye højder.

Ny trælastkæde

Som tidligere udmeldt, udtræder Juelsminde Gruppens fem trælasthandler af XL-Byg kæden fra 1. Juli, hvor en ny selvstædig trælastkæde skabes med nyt navn, vital markedsføring og stærke åbningstilbud.

- Vi glæder os rigtig meget til selvstændigheden og til at afsløre vores nye kædenavn. Vi har en rigtig stærk økonomisk platform, som vi vil bruge til at udvikle den nye trælastkæde med over de kommende år. Når Juelsminde ikke længere er en fokus by for os, betyder det jo ikke, at andre byer ikke kunne være interessante for os, siger Martin Rosendahl.

De lokale faste kunder i Juelsminde behøver ikke komme til at savne trælasthandlen i Juelsminde.

- Vi har et langt større udvalg og lager i Hedensted trælasthandel, som ligger tæt på Juelsminde, og desuden vil vi gøre en ekstra stor indsats for at give de lokale kunder det samme høje serviceniveau som tidligere via vores sælgere og daglig levering i og omkring Juelsminde, understreger Martin Rosendahl.

For flere informationer kontakt adm. direktør Martin Rosendahl for XL-Byg, Juelsminde Gruppen på telefon: 23832363